piatok 30. mája 2014

Videá a Fotky: Prezentácia telenovely "La Malquerida"



Včera večer (29.5.2014) sa konala prezentácia telenovely "La Malquerida", ktorá je nová výroba "Televisa". Prezentácie sa zúčastnili aj jej hlavní predstavitelia Victoria Ruffo, Ariadne Díaz, Christian Meier a ďalší.
Na začiatku včerajšej prezentácie spoločne zaspievali speváci Cristian Castro, Jesús (Reik) a Melissa úvodnú pieseň pre "La Malquerida", ktorá je nová telenovela producenta Josého Alberta "El Güero" Castra. 
Potom producent José Alberto Castro uviedol melodrámu: ,,Je to kontroverzný príbeh a ťažký, ktorý som zháňal pätnásť rokov a teraz je to tu", povedal hosťom a médiám. Samotný producent potom predstavil obsadenie hercov melodrámy, ktorí v nej budú účinkovať. Sú to Victoria Ruffo, Ariadne Díaz, Christian Meier, Mane de la Parra, Africa Zavala, Alberto Estrella, Lupita Jones, Nora Salinas, Ignacio López Tarso a Toño Mauri a mnoo ďalších. 
Mužský protagonista Esteban, ktorého hrá Christian Meier, vyzeral viac ako spokojný s týmto novým projektom a povedal o ňom: ,,Je to ťažký príbeh a zložitý, pretože je tam zakázaný trojuholník, ale som si istý, že ľudia budú spokojní". 
Medzitým aj predstaviteľka Cristiny, ktorú hrá Victoria Ruffo vzrušne povedala: ,,Som žena v plnosti, zamilovaná do svojho manžela. Jej manžel je mladý, ktorý je veľmi pekný, potom samozrejme ona potrebuje tú vitalitu". 
Ešte dodala: ,,Sledujte, užite si ju. Dúfam, že sa vám bude páčiť moja práca tentoraz v tomto príbehu, pretože je dobre vykonaná."

O čom bude telenovela "La Malquerida"?

"La Malquerida" je príbeh krásnej mladej dievčiny Acacie (Ariadne Díaz), ktorá pričla o svojho otca pri hroznej nehode, ale má bezpodmienečnú lásku jej matky Cristiny (Victoria Ruffo). Avšak, nájde lásku v nevlastnom otcovi Estebanovi Domínguezovi (Christian Meier) a zároveň sa začína jeden z najviac smrtľných milostných trojuholníkov. 

Pozrite si krátke vidá z prezentácie "La Malquerida": 

Krátke video, v ktorom predstavili úvodnú pieseň pre "La Malquerida"




Prezentácia "La Malquerida" v programe "NOTA 1N"


Victoria Ruffo na prezentácii "La Malquerida" (29.5.2014):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 




















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára