piatok 30. mája 2014

Omar Fayad a José Eduardo, najlepší "klub" Victorie Ruffo na prezentácii "La Malquerida"


Je tomu už 31. rokov od jej prvej úlohy v telenovele, konkrétne v "La Fiera" z roku 1983. A Victoria Ruffo pokračuje vďaka chuti verejnosti (a to už v sobotu oslávi 52 rokov) v novej výzve v "La Malquerida". Chránená láskou Omara Fayada a jej najstaršieho syna Josého Eduarda Derbeza sa herečka, krajšia a elegantnejšia ako inokedy zúčastnila prezentácie tejto melodrámy. 
Po 13. rokoch manželstva s polotikom Omarom Fayadom, s ktorým má dve deti, dvojičky Victoriu a Anuara, ktoré sa tiež zúčastnili prezentácie. Je Omar viac zamilovaný ako inokedy a hrdo sa stal najlepším "klubom" na prezentácii novej výroby producenta Josého Alberta Castra, kde sa bude Victoria páčiť peknému Christianovi Meierovi. 
Okrem prítomnosti jej manžela, mala Victoria aj útočisko v jej najstaršom synovi Josém Eduardovi, ktorý sa nezúčastnil sám. Bol totižto sprevádzaný Bárbarou Escalante, s ktorou bol v poslednej dobe videný. Je možné, že láska zaklopala na dvere Josému Eduardovi? 
"La Malquerida" je filmová adaptácia, ktorú režíroval Emilio Fernández (adaptáciou divadelnej hry španielského dramatika Jacinta Benavente), v ktorom protagonistami v roku 1949 boli Dolores de Río a Pedro Armendáriz. 

Fotky: Victoria Ruffo spolu s rodinou na prezentácii "La Malquerida":    

 

 





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára