nedeľa 25. mája 2014

Fotky a Videá: Medzinárodný deň Victorie Ruffo - DIVR 2014



Ani tento rok nemohol chýbať krásny "Medzinárodný deň Victorie Ruffo". Tento deň je významný pre všetkých fanúšikov z celého sveta, pretože sa môžu osobne stretnúť s Victoriou, ale na stretnutie sa dostanú len niektorí. V tento jedinečný deň sa vzdáva hold tejto skvelej herečke za jej pracovnú kariéru a samozrejme sa hneď aj oslavujú jej narodeniny. Jednoducho v tento deň je pozornosťou len a len Victoria.  
Tento rok sa konal trocha netradične. Vieme, že "Medzinárodný deň Victorie Ruffo" je oficiálne stanovený na 2. júna a tento rok sa teda posunul o niečo skôr a to na včera 24.5., a ani sa nekonal Twitcam. Zišli sa tu ako po minulé roky fanúšikovia z rôznych krajín. Sú, ale aj fanúšikovia z krajín ako sme napríklad my zo Slovenska, ktorí sa nemohli zúčastniť tohto výnimočného dňa a byť tak spolu s Victoriou Ruffo. Ale, dievčatá, ktoré to organizovali nezabudli na týchto fanúšikov a aspoň s krátkymi videami a fotkami tak priblížili atmosféru "Medzinárodného dňa Victorie Ruffo 2014". 

Fotky "Medzinárodný deň Victorie Ruffo 2014": 

 

 

 


Krátke videá "Medzinárodný deň Victorie Ruffo 2014":

"Ahojte všetky moje dievčatká, ktoré ste neni tu prítomné so mnou, ste so srdcom, s dušou, ľúbim vás, bozky." Takto sa Victoria prihovorila tým, ktorí nemohli byť na #DIVR2014  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára