utorok 24. februára 2015

Victoria Ruffo v rádiovom programe "Hola Familia"


Herečka Victoria Ruffo v rozhovore pre rádiovy program "Hola Familia", povedala, že jej najväčšou radosťou je, že je matka a teší sa z tohto pocitu v živote. Povedala, tiež, že televízne drámy sú oveľa jednoduchšie ako v reálnom živote.

Victoria Ruffo povedala, že by prijala aj úlohu darebáčky, ale teraz už nie, pretože ľudia ju považujú za dobrú protagonistku. Avšak, ak príde príležitosť tak, možno. Spomeňme, že je tiež považovaná za kráľovnú telenoviel.  

Povedala, že jej prvá telenovela bola "Conflictos de un médico", kde bol producentom Ernesto Alonso v roku 1980, a v melodráme dala život "Rosario Reyesovej".

V rozhovore v priestoroch "Hola Familia", pod vedením Juana Osoria a Angelici Palciosovej herečka dostala telefonát od jej matky, jej sestier Mercely a Gaby, jej syna Josého Eduarda, Juana Ferreru, Nurie Bagesovej, Toña Mauriho, ktorí opakovali, že je veľká žena, pracovitá, poctivá a predovšetkým skvelá herečka.

V tejto súvislosti Victoria pripomenula, že keď bola malá, bola najviac šikovná a zlá naozaj príležitostne (pri hraní).

Na otázku, aký tip matky je odpovedala, že je "veľkou  loďou". Avšak aj prísna, keď je treba. Tvrdila, že nebolo ťažké skĺbiť rodinný život s dokončovaním svojej kariéry.

Povedala, že milujúci pár, ktorí si ľudia pamätajú najviac z obrazoviek, je s hercom Césarom Évorom. ,,Mala som vynikajúceho, pekného, šikovného spoločníka".

Najväčšiu radosť mám, keď môžem byť matkou. Tiež povedala, že televízne drámy sú oveľa jednoduchšie ako v reálnom živote.

Na to čo bolo najťažšie v jej živote, odpovedala, že opäť sa vydať. Pretože to bolo niečo dôležité, a silné, a to najmä preto, že som mala malého Josého Eduarda. Pripomenula, že atmosféra na jej svadbe bola príjemná, pretože bola plná lásky.

V prípade telenovely "Simplement Mária", ktorá jej priniesla medzinárodný úspech. Herečka povedala, že nebola určená pre tento projekt. Napriek tomu mal obrovský úspech po celom svete. Pripomenula, že keď išla do Ruska, aby podporila telenovelu, tak povedala, že ľudia videli len jej plač.

Dúfa, že aj naďalej bude natáčať telenovely, a že si bude vychutnávať rodinu. 

Vypočujte si rozhovor, ktorý Victoria poskytla pre rádiovy program "Hola Familia".

Audio:


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára