štvrtok 12. mája 2016

"Las Amazonas" ukáže svoju silu na malej obrazovke


Televisa predstavila telenovelu protagonistkami Dannou Garcíou, Grettell Valdez a Mariluz Bermudez, ktorá bude mať premiéru budúci týždeň. 

Dve fóra z "Televisa" sa stali včera (11.5.2016) maličkými ródeami, kde predstavili melodrámu "Las Amazonas", intepretovanú Dannou García, Grettell Valdez a Mariluz Bermudez.
Herečky hovorili o ich úlohách v tomto príbehu, vyrobeného a dirigovaného Salvadorom Mejíom.
Pre Dannu García práca v Las Amazonas znamená môcť zdieľať  sprisahanie, v ktorom neexistujú protagonisti, "telenovela má veľa postáv a veľa príbehov s ktorými budem identifikovať verejnosť“.
Na rolu Diany, herečka povedala, že ,"je to sladká žena, ktorá púšťa kontrolu a nevie čo je to láska“ . Interpretka bude zdieľať scény s Andrésom Palaciosom a bude mužom, ktorý bude vidieť život iným spôsobom.
Medzitým Grettell Valdez, ktorá je Casandra, dáva život ,"ušľachtilému dievčaťu, s veľkým zápalom, ktorá sa nebojí ničoho“.
Časť tejto produkcie, ktorá bola nahrávaná s filmovou kvalitou, znamená pre herečku byť súčasťou evolúcie. "Je úžasné, obnoviť s týmito novými formátmi, nestagnovať a pokročiť s novými technikami vyrobené televíziou“.
Mariluz Bemudedez bude mať radosť v tejto fikcii, pretože jej postava Constanzy bude charakterizovaná "koketovaním, bezstarostnosťou a milostným životom".
Herečka uviedla správe, že sa pokúsi vyslať publiku to že „ak sú prekážky v živote, môžeš ich preniesť, i keď žijeme vo svete rasizmu a násilia, vždy môžeš plniť svoje sny“. 
Telenovela, ktorá bude mať premiéru budúci pondelok o 19:30 hodine na "Canal 2" bude so špeciálnymi vystúpeniami Victoriou Ruffo, Césarom Évorom, Jaqueline Andere a Alfredom Adamem. 
S "Las Amazonas" "Televisa" víta hercou Gabriela Vergara a Andrésa Palaciosa, ktorí sú nadšení, že môžu byť súčasťou tejto výroby.
V hudbe, v melodráme svoj talent predstavia Jorge Muniz, La Trakalosa de Monterrey, Ricardo Montaner, Carlos Marín (člen skupiny IL DIVO) a Innocence.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára