štvrtok 13. februára 2014

La Gata es el remake de La Fiera: Victoria Ruffo

La Gata je remake La Fiera 




Po tretí krát bude telenovela "La Gata" prerobená a pustená na malé obrazovky. Teraz bude produkovaná producentkou Nathalie Lartilleux s poprednými hercami Maite Perroni a Danielom Arenasom. 

Avšak v roku 1983 s názvom "La Fiera" bola v hlavnej úlohe Victoria Ruffo a Guillermo Capetillo. 

,,La Gata je telenovela, ktorú som videla, keď ju hrali María Rivas, Juan Ferrara, Sergio Bustamante medzi ďalšími, bolo to skvelé obsadenie. Keď som hrala ja, tak zmenili oni názov na La Fiera" spomína Victoria Ruffo. 

Herečka želá Maite Perroni nech s touto novou možnosťou zakotví ako hviezda telenoviel na medzinárodnej úrovni.

,,Bola to moja prvá hlavná úloha, keď som mala 21 rokov. Bola veľmi úspešná v mnohých krajinách. Stále po mne pokrikovali La Fiera. Maite je dievča, ktoré ľúbim a dúfam, že bude rovnako dobrá ako som bola ja na mojej."

"La Gata" rozpráva príbeh chudobného, ale krásneho dievčaťa v okolí, ktorá vyhrá srdce bohatého mladíka z dobrej rodiny, a ktorý bol jej priateľ od detstva. Avšak, spoločne budú čeliť opozičnej spoločnosti. 

sobota 8. februára 2014

Victoria Ruffo y José Eduardo Derbez trabajarán juntos

Victoria Ruffo a José Eduardo Derbez budú pracovať spolu




Victoria Ruffo a José Eduardo chcú pracovať spolu v divadle.
Omar Suárez plánuje zostaviť hru, kde budú oni protagonistami.

Victoria a jej syn José Eduardo majú v pláne pracovať spolu v divadle a hra by mala byť písaná špeciálne pre nich, kde producentom bude Omar Suárez.

V rozhovore s novinármi, povedal José Eduardo, že on a mama majú chuť robiť niečo profesionálne. Takže, môžeme očakávať, že sa inscenácia zakrátko vykryštalizuje.

Povedal, že projekt je navrhnutý Omarom Suárezom. ,,Bude to úžasné a to aj preto, že je naplánovaná zábava. Tak sme sa rozprávali a nemám ďalšie podrobnosti".

Povedal, že nevie kto ešte iný bude v zostave obsadenia ,,bude to žáner, komédia a je určená na dosiahnutie billboardov v polovici tohto roka, čo je veľkou výzvou pre mňa".

,,Myslím, že budem vždy čeliť výzvam a usilovať sa o rast", povedal José Eduardo, ktorý sa v súčasnej dobe podieľa na telenovele "Qué pobres tan ricos", ktoréj producentom je Rosy Ocampo, a v ktorej hrá "Diega Armanda".

,,Všetko ide veľmi dobre v tomto príbehu, som šťastný a nadšený touto príležitosťou, ktorú mi dal Rosy Ocampo", povedal syn Eugenia Derbeza, ešte k tomu páči sa mu byť hercom a je schopný meniť kožu ako je to požadované. 

Okolo nového otcovstva jeho otca so speváčkou Alessandrou Rosaldo hovoril, že on si to želal, že je to najlepšie, ,,v skutočnosti som povedal otcovi, že chcem brata a on sa dal do práce".

,,Som rád, myslím, že to bude vyzerať ako Alessandra a sme všetci šťastný. Pravda je, že iba prosíme nech má dieťa dobrý zdravotný stav", uzavrel José Eduardo. 

piatok 7. februára 2014

Alessandra Rosaldo responde a mensaje de Victoria Ruffo

Alessandra Rosaldo reaguje na správu Victorie Ruffo 




Speváška Alessandra Rosaldo sa poďakovala za gesto herečke Victorie Ruffo, že vyslovila, že je šťastná s príchodu dieťaťa do rodiny Derbezových Rosaldových. 

,,Mnohokrát ďakujeme Victoria za správy, za tvoje pozdravy a gratulácie. Sme veľmi radi a ďakujeme, že zdielaš tento krásny príbeh s nami", povedala budúca matka programu "Hoy". 

Victoria prekvapila reportérov tým, že vyhlásila, že je rada, že jej bývalý Eugenio Derbez sa znovu stane otcom. A to niekoľko týždňov predtým, mali obľúbenú výmenu slov, kvôli svadbe čo mali minulosti. 

Mama Josého Eduarada Derbeza reagovala na budúce rodičovstvo takto: 

,,Samozrejme, že som si vedomá toho, že budú rodičia. Som veľmi potešená myslím, že tá najkrajšia vec na tomto svete je mať dieťa. Ak môžem dať radu spi, odpočívaj kým sa dá, pretože potom sa nevyspíš, keď aj bude v akomkoľvek veku. Ja viem, že čakajú dieťa a prajem le všetko dobré, nech sa im to narodí zdravé je to požehnanie od Boha."

  





štvrtok 6. februára 2014

Victoria Ruffo manda consejos a Alessandra Rosaldo

Victoria Ruffo poslala rady Alessandre Rosaldo 





Victoria Ruffo hovorila o tehotenstve manželky jej ex. 

Poslala správu Alessandre Rosaldo a Eugeniovi Derbezovi pri príležitosti, že čakajú svoje prvé dieťa. 

,,Samozrejme, že som si vedomá toho, že budú rodičia. Som veľmi potešená myslím, že tá najkrajšia vec na tomto svete je mať dieťa. Ak môžem dať radu spi, odpočívaj kým sa dá, pretože sa nevyspíš, keď aj bude v akomkoľvek veku," povedala herečka. 

,,Ja, viem, že čakájú dieťa a prajem len všetko dobré, nech sa im to narodí zdravé je to požehnanie od Boha," povedala bývalemu. 

,,V skutočnosti, že keď bola ona tehotná, Eugenio nebol najzhovievavejší..." ale to je minulosť. 

Okrem toho Victoria povedala, že Omar Suárez pripravuje divadelnú hru, kde sa bude podielať s jej synom Josém Eduardom. 

,,Teraz, keď José dokončil román. Bude komédia, niečo zábavné, takže sa ľudia budú baviť."

A zistila, že jej syn má veľkú iskru: ,,Úprimne povedané, vidím to na javisku, odkiaľ môžem odchádzať so smiechom."