štvrtok 31. mája 2012

Video - Victoria Ruffo y entrevista en Fórmula espectácular 31 mayo 2012

Video - Victoria Ruffo a rozhovor v Fórmula espectácular 31. mája 2012




Rozhovor je venovaný Vicky pri príležitosti jej narodenín. Hovoria, kto jej všetko po blahoželal, hovorili jej synovi José Edurdovi, ktorí tiež hrá. Spomenuli aj dnešný konkurz čo mala. Manžel Omar mal kampaň ráno, tak nestíhal zablahoželať, ale večer sa stretnú so sestrami aj manželom a s celou rodinou a bude oslava. José Eduardo jej ešte nezablahoželal, ale ako vždy jej doma deti zablahoželajú. A zablahoželali jej k narodeninám i moderátori. 

Twitter - Victoria Ruffo y cumpleaños 31/5/2012

Twitter - Victoria Ruffo a narodeniny 31/5/2012



victoria ruffo @victoriaruffo Wow! Ďakujem moc za všetky moje blahoželania k narodeninám!! ☺♥
♥ Všetko najlepšie k narodeninám Vicky Ruffo ♥


Dnes mám narodeniny! Dnes je globálny nefajčiarsky deň! A dnes na 40 dní prestanem fajčiť! ☺
Dvojnásobná gratulácia! ♥  


















streda 30. mája 2012

Video - Victoria Ruffo - Feliz Cumpleaños de los fans desde Eslovaquia

Video - Victoria Ruffo - Všetko najlepšie k narodeninám od fanúšikov zo Slovenska 



31 de mayo 1962, nací una estrella, que esta brillando en nuestros corazones! Una ecelente madre, una excelente esposa, una excelente hija, una excelente hermana y una excelente actriz. Nuestra la Queen y nuestra DIVA. No importa de caul pais eres, de que raza no importa cuantos años tienes! Todos amamos la misma persona! Victoria! Feliz  Cumpleaños nuestra preciosa Vicky. Buena salud y mucho amor. Que Dios te bendiga, siempre. Gracias por Existir. 

31. mája 1962, sa narodila hviezda, ktorá svieti v našich srdciach! Excelentná matka, excelentná manželka, excelentná dcéra, excelentná sestra a excelentná herečka. Naša kráľovná a naša DIVA. Je jedno z akej krajiny si, je jedno z akej rasy si, je jedno koľko máš rokov! My všetci milujeme jednu osobu! Victoriu! Všetko najlepšie k narodeninám naša prekrásna Vicky. Dobré zadravie a veľa lásky. Nech Vás boh opatruje, vždy. Ďakujeme za Vašu existenciu.



Victoria Ruffo - Dia Internacional 2 de junio 2012

Victoria Ruffo - Medzinárodný deň 2. júna 2012




Vynimočná herečka Victoria Ruffo dostane tú veľkú česť, pretože nám dala 36 rokov kariéry a oslávi 50. narodeniny. To je dôvod na zdieľanie so svojimi fanúšikmi na celom svete s názvom Medzinárodný deň Victorie Ruffo. 
Tento dátum bol pripomínaný v rôznych krajinách a rozšíril sa do všetkých sociálnych sietí, kde je každého 2. júna od roku 2009, Victoria vychvaľovaná svojimi fanúšikmi po celom svete. Tentoraz sa to pripojilo aj k jej narodeninám, ktoré má dnes 31. mája.
V plnosti svojho života a kariéry, bude Victoria na oslave obklopená svojimi blízkymi jej rodinou, priateľmi a priaznivcami. Takže správca svojho webu pri zverejnení tejto výzvy sa stal súčasťou tejto skvelej akcie a ako darček pre ňu.  
Táto slávnosť sa bude pozostávať s kokteilov v Hollywoodskom štýle, ktorí sa uskutoční túto sobotu v Mexico City, ako hostia prídu asi 40 fanúšikov z celého sveta, vrátane ľudí s Argentíny, Ekvádoru, Spojených štátov, Kolumbie, Peru, Venezuely a niekoľko miest v Mexiku. 
Pocta bude zobrazená stránkami jej života a kariéry, a bude prijímať prejavy náklonnosti svojho publika, ako dary a pozdravy alebo videa spravené od tých, ktorí sa nemohli zúčastniť. Tiež aktivity ako autogramiáda a spoločenstvo talentovanej herečky s jej nasledovníkmi.     









Victoria Ruffo - casting para Amores Verdaderos

Victoria Ruffo - casting pre Amores Verdaderos (Pravá  láska)



Nuestra hermosa Victoria Ruffo y actriz Erika Buenfil realizaran casting mañana (31/5/2012) para "Amores Verdaderos." La nueva producción de Nicandro Díaz González. Esperala muy pronto por Televisa. 
Simultáneamente, mañana es el cumpleaños de nuestra hermosa Vicky. 


Naša krásna Victoria Ruffo a herečka Erika Buenfil sa zajtra (31/5/2012) zúčastnia castingu pre "Amores Verdaderos" (v preklade Pravá láska). Nová produkcia od Nicandra Díaza Gonzáleza. Čoskoro pre Televisa v Mexiku. 
Zároveň, zajtra sú narodeniny našej krásnej Vicky.


Video - Victoria Ruffo y Omar Fayad - El poder del amor

Video - Victoria Ruffo a Omar Fayad - Sila lásky



Video dedicado la más hermosa pareja del mundo.  Victoria y Omar -  El poder del amor. Que Dios los bendiga. La buena salud y la felicidad de toda la familia. 

Video venované najkrajšiemu páru na svete. Victoria a Omar - Sila lásky. Nech Vám Boh žehná. Dobré zdravie a šťastie celej rodine. 

utorok 29. mája 2012

Nuestra Victoria Ruffo y SPOT COLAGEINA

Naša Victoria Ruffo a SPOT COLAGEINA



Vídeo - Victoria Ruffo de la entrevista en el programa HOY 29.5.2012

Video - Victoria Ruffo rozhovor v programe HOY 29.5.2012



Victoria Ruffo en el programa HOY 29.5.2012 - foto

Victoria Ruffo v programe HOY 29.5.2012 - foto



Nuestra  Victoria, era hoy en el programa de HOY.  Una foto de la entrevista de Victoria en el programa HOY 29.5.2012

Naša Victoria, bola dnes v programe HOY. Jedna fotka z rozhovoru s Victoriou v programe HOY 29.5.2012


Simplemente, preciosa nuestra DIVA, como siempre. 

Jednoducho, prekrásna naša DIVA, ako vždy. 




štvrtok 24. mája 2012

Victoria Ruffo y Omar Fayad en la boda de la periodista Lolita de la Vega

Victoria Ruffo y Omar Fayad na svadbe novinárky Lolita de la Vega



Victoria Ruffo atiende con su esposo a la boda de la periodista Lolita de la Vega ("Frente a Frente" de TvAzteca) con el analista político Efraín Martínez, que convocó a personalidades de la poítica y televisión/México, 23 de mayo 2012. 

Preklad: 

Victoria Ruffo s manželom boli na svadbe novinárky Lolita de la Vega, ktorá si brala politického anlytika Efraín Martínet, ktorí pozvali osobnosti z politiky a televízie/Mexico, 23 máj 2012.

Foto:

Nuestra Vicky y su esposo Omar Fayad - hermoso juntos, como siempre
Naša Vicky a jej manžel Omar Fayad - krásny spolu, ako vždy


sobota 19. mája 2012

Slovenské video pre našu DIVU


Milí priaznivci našej DIVI. Chceme urobiť Slovenské video k životnému jubileu našej Vicky Ruffo. 
31.5.1962 sa zapísal do sŕdc priaznivcov po celom svete, pretože tento deň sa narodila úžasná žena a naša DIVA. Chceme prostredníctvom videa jej po blahoželať k tomuto životnému jubileu nech vie, že aj tu na Slovenku  má svojich priaznivcov. 
Ako sa zapojiť do tej to akcie. No predsa jednoducho. Stačí len, keď pošleš svoju fotku na tento e-mail: m.pestunova@gmail.com. Na fotke tvoje meno a priezvisko a niečo napísané napr.: Feliz cumpleaños. Muchos besos desde Eslovaquia.  alebo Happy Birthday alebo Muchas Felicidades. 

Čas máte na poslanie svojich fotiek máte do 23.5.2012. 

NEVÁHAJTE A ZAPOJTE SA!