streda 30. mája 2012

Victoria Ruffo - Dia Internacional 2 de junio 2012

Victoria Ruffo - Medzinárodný deň 2. júna 2012




Vynimočná herečka Victoria Ruffo dostane tú veľkú česť, pretože nám dala 36 rokov kariéry a oslávi 50. narodeniny. To je dôvod na zdieľanie so svojimi fanúšikmi na celom svete s názvom Medzinárodný deň Victorie Ruffo. 
Tento dátum bol pripomínaný v rôznych krajinách a rozšíril sa do všetkých sociálnych sietí, kde je každého 2. júna od roku 2009, Victoria vychvaľovaná svojimi fanúšikmi po celom svete. Tentoraz sa to pripojilo aj k jej narodeninám, ktoré má dnes 31. mája.
V plnosti svojho života a kariéry, bude Victoria na oslave obklopená svojimi blízkymi jej rodinou, priateľmi a priaznivcami. Takže správca svojho webu pri zverejnení tejto výzvy sa stal súčasťou tejto skvelej akcie a ako darček pre ňu.  
Táto slávnosť sa bude pozostávať s kokteilov v Hollywoodskom štýle, ktorí sa uskutoční túto sobotu v Mexico City, ako hostia prídu asi 40 fanúšikov z celého sveta, vrátane ľudí s Argentíny, Ekvádoru, Spojených štátov, Kolumbie, Peru, Venezuely a niekoľko miest v Mexiku. 
Pocta bude zobrazená stránkami jej života a kariéry, a bude prijímať prejavy náklonnosti svojho publika, ako dary a pozdravy alebo videa spravené od tých, ktorí sa nemohli zúčastniť. Tiež aktivity ako autogramiáda a spoločenstvo talentovanej herečky s jej nasledovníkmi.     









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára