utorok 8. apríla 2014

Prvé fotografie telenovely "La Malquerida"


Niet pochýb, že ďalšia telenovela "La Malquerida" je jednou z najočakávanejších verejnosťou, a to vďaka pútavému príbehu a skvelému obsadeniu, ktoré tvorí. 
Prostredníctvom rôznych sociálnych sietí melodrámy, ktorú produkuje José Alberto Castro, môžeme vidieť fotografie z prvého spoločného nahrávania ako jednotliví herci budú vyzerať.
V "La Malquerida", bude Victoria Ruffo hrať ženu, ktorá ovdovela a vydá sa za Christiana Meier, ktorý najprv odmieta Ariadne Díaz, ktorá je dcéra protagonistky. 
Medzi hercami sa v melodráme ešte nachádzajú: Raquel Olmedo, Osvaldo de León, Brandon Peniche, Guillermo García Cantú, Sabine Moussier a África Zavala, ktorá dá život žene, ktorá praktizuje prostitúciu. 
Táto telenovela, ktorá je adaptáciou literárnoho diela s rovnakým názvom a bola napísaná Jacintom Benaverte, bude mať priemiéru v pondelok 2. júna o 19:30 na "Canal de las Estrellas". 

Pozrite sa na prvé fotografie:

Časť vzhľadu Victorie Ruffo, ktorí bude mať v "La Malquerida"

Don Ignacio López Tarso, dedko Ariadne Díaz v "La Malquerida" 

Ariadne Díaz sa bude plaviť medzi dvoma láskami: Christian Meier a Mane de la Parra. 



  

nedeľa 6. apríla 2014

Ariadne Díaz nervózna z práce s Victoriou Ruffo


Ariadne ešte nenatáčala s Victoriou scény "La Malquerida" a už je nervózna zo zdieľania reflektorov s ňou. 
Protagonistka "La mujer del vendaval", sa podelila v rozhovore s rádiovým programom "Flor Rubio", že pracovala s Victoriou Ruffo v divadle, ale teraz s ňou zdieľa reflektory v novej produkcii Josého Alberta Castra. 
,,Mám ju rada, cítim sa pohodlne s ňou, ale ešte som s ňou nenahrávala, mám nervy, v románe je veľa takých ľudí, ktorí sa podieľajú ako ona", povedala bývala pirateľka Josého Rona. 
Protagonistom bude Christian Meier a podieľa sa s kráskami ako Sabine Moussier a Áfricou Zavala. 
"La Malquerida" hit veľkej obrazovky z roku 1949 pod vedením Emilia  El Indio Fernándeza.  

sobota 5. apríla 2014

Christian Meier protagonistom spolu s Victoriou Ruffo a Ariadne Díaz v telenovele La Malquerida



V novej telenovele producenta Josého Alberta Castra, dá Meier život Estebanovi Domínguezovi, mužovi milujúcemu svoju ženu, ale tiež aj jej dcéru. 
Prešlo desať rokov pre peruánskeho herca Christiana Meiera do návratu do tejto krajiny, ale tiež do mexických telenoviel. 
V rozhovore s "Notimex" potvrdil, že bude spolupracovať spolu Victoriou Ruffo a Ariadne Díaz v novej telenovele producenta Josého Alberta Castra v "La Malquerida". 
Pokiaľ ide o charakter, povedal toto: ,,Volám sa Esteban Domínguez, budem mať dilemu, pretože na jednej strane je láska, ktorá bude k mojej manželke (Victoria Ruffo) a na druhej strane k jej dcére (Ariadne Díaz)". 
,,Od chvíle ako som videl film sa mi zapáčila úloha veľmi, budem hrať rolu, ktorú hral Pedro Armendáriz v roku 1949. Je to naozaj česť to robiť a myslím, že je luxus, že Mexiko môže mať takýto príbeh na obrazovke", povedal herec. 

La Malquerida: Silný príbeh pre protagonistky Victoriu Ruffo a Ariadne Diaz


V dedine s názvom Pozo, sa vynorí "La Malquerida", príbeh plný emócii a veľmi skrytých ľudských pocitov, nad ktorými sa bude divák zamýšľať. Dráma pre protagonistky Victoriu Ruffo a Ariadne Díaz, ktorých postavy žijú na haciende Benavente hlavnom meste v San Jacinto.
Tento príbeh, ktorý prvýkrát napísal nositeľ Nobelovej ceny za litertúru Jacinto Benavente pred viac ako 100 rokmi, chce prvýkrát uviesť na televíziu José Alberto Castro. 
Táto televízna verzia vzdáva hold španielskemu spisovateľovi, dôvod prečo spisovateľ Castro sa hral s menom autora tohto príbehu, exkluzívne odhalila Ximena Suárez, ktorá adaptovala scénar k divadelnej verzii, ktorá prevzala scény staré viac ako sto rokov.
"La Malquerida" režíroval Emilio "El Indio" Fernández, protagonistkou bola Dolores del Río, Columba Domínguez a Pedro Armendáriz a je považovaná medzi 100 najkrajších filmov. Na pár otázok Ximena odpovedala: 

Aká verzia je tak pripojená k pôvodnému zneniu? 

,,Pre tento román je inšpiráciou hra, ktorá vznikla pred viac ako 100 rokmi autorom Jacintom Benaventem. V tej dobe bola inšpiráciou hrečka Maria Guerrero a bola prepustená v roku 1903, ale divdlo je odlišná vec od televízie a tiež roky všetko zmenia".

Príbeh je veľmi silný?

,,Áno, samozrejme, pretože rozpráva príbeh o otcovi, ktorý náhle padá v láske s nevlastnou dcérou, ale tiež miluje jej matku a je boj medzi láskou, vášňou, mal by nájsť to čo je skutočný inštinkt, zdá sa, že je to veľmi zaujímavé. A chcem povedať, že José Alberto Castro a ja chceme urobiť viac než pred 15 rokmi".

Koľko kapitol bude mať príbeh? 

,,Sme v procese dopisovania a myslím, že sa bude pohybovať medzi 210 až 240".

Čo cítite k protagonistkám Victorie Ruffo a Ariadne Diaz?

,,Páčia sa mi, sú krásne, talentované a majú všetko čo je potrebné pre postavy. Pravda, že verejnosť je zvyknutá na to, že Victoria je naraz matkou aj otcom, ale tu nebude iba matkou, ale aj ženou. Charakterovo to bude skutočne odlišné, oproti v "Corona de Lágrimas". U Ariadne sa ukázalo, že buduje kariéru, že ju verejnosť má rada, pretože má charizmu a veľkú krásu". 






štvrtok 3. apríla 2014

Fotos: Victoria Ruffo na pláži v Mahahual


Slávna herečka z Mexico City, Victoria Ruffo natáča reklamu na pláži v Mahahual.
Victoria je populárna filmová a televízna herečka. Hrala v mnohých filmoch a seriáloch v Mexiku. 
Svoju hereckú kariéru začala v roku 1980 v hlavnej úlohe v telenovele "Conflictos de un Medico", tiež hrala v "Al Rojo Vivo" a "La Fiera" Patrí medzi 50 najkrajších žien sveta z roku 2010. 
Tiež získala rad ocenení po celom Mexiku a Latinskej Amerike. V Mexiku je známa ako "Kráľovná Telenoviel". 


Fotky z natáčania reklamy na pláži v Mahahual: