pondelok 26. augusta 2013

Cumpleaños de Omar Fayad

Narodeniny Omara Fayada 



Hoy celebra su cumpleaños Omar Fayad, esposo de nuestra Vicky. Les deseamos en este día de su cumpleaños mucha salud, amor, exitos y felicidad. Que Dios te bendiga siempre.  Felicidades Omar, muchas bendiciones. 

Preklad: 

Dnes oslavuje svoje narodeniny Omar Fayad, manžel našej Vicky. Prejeme Vám v tento narodeninový deň veľa zdravia, lásky, úspechov a šťastia. Nech Vás Boh žehná vždy. Blahoželáme Omar, mnoho požehnaní. 





sobota 24. augusta 2013

Video - Victoria Ruffo a En la mañana con la Ruffo

Video - Victoria Ruffo v "Ráno s Ruffo" 




artículo original / originál článok: http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=349509

Herečka sa zmienila, že jej bolo ukradnutých päť kufrov, našťastie sa našli štyri, ale ešte jeden chýba, v ktorom má niekoľko darov pre svoju rodinu a priateľov. 

Victoria Ruffo žiadala leteckú spoločnosť Iberia o vrátenie svojich kufrov, ktoré boli odcudzené pred niekoľkými dňami počas jej návratu s dovolenky "skutočne mi to pripadá nezodpovedné od tejto spoločnosti". V rozhovore v programe "Ráno s Ruffo", herečka spomenula, že bolo päť kufrov stratených a našťastie sa našli štyri, ale ešte tu je ten jeden, v ktorom má darčeky pre svoju najbližšiu rodinu a priateľov. Tiež naznačila, že je to nemysliteľné, že akurát v ktorom prináša darčeky, keď všetky boli stratené naraz. Požaduje návrat kufra, už uvažuje, že Iberia je spoločnosť, v ktorej by sa tekéto veci nemali stávať.

Video

nedeľa 11. augusta 2013

Video: Cumpleaños de Victoria y Anuar

Video: Narodeniny Victorie a Anuara



Hace 9 años 11 de agosto de 2004, se nació los gemelos Victoria y Anuar Fayad Martínez del Río. Vickyta y Anuar son niños de Victoria Ruffo y Omar Fayad. Los gemelos que hacen felices a sus padres, tienen 9 años. 

Les deseamos los gemelos buena salud, mucho éxitos en su vida y que sus sueños se hagen realidad. Que Dios los bendiga en este hermoso día y siempre. 

Preklad: 

Pred 9 rokmi 11. augusta 2004, sa narodili dvojičky Victoria a Anuar Fayad Martínez del Río. Vickyta a Anuar sú deti Victorie Ruffo a Omara Fayada. Dvojičky, ktoré robia rodičmi šťastnými, majú 9 rokov. 

Prajeme dvojičkám dobré zdravie, veľa úspechov v ich živote a nech sa ich sny stanú skutočnosťou. Nech vás Boh žehná v tento krásny deň a vždy.

Blahoželáme!


Video para ellos / Video pre nich 

piatok 2. augusta 2013

Victoria Ruffo supera los 200.000 seguidores en Twitter

Victoria Ruffo presahuje 200.000 následovníkov na Twitteri



La primera actriz Victoria Ruffo hoy, superó los 200.000 seguidores en la red social Twitter. La actriz está actualmente en vacaciones de verano, con sus hijos en Europa.
¡Pero, muchisímas felicidades a la actriz de Victoria Ruffo a todas sus fans por lograrlo! 

Prekad: 

Prvá herečka Victoria Ruffo dnes, prekročila 200.000 následovníkov na sociálnej sieti Twitter. Herečka je v súčasnej dobe na letnej dovolenke, so svojimi deťmi v Európe.
Ale, mnohokrát gratulujeme herečke Victorie Ruffo a všetkým jéj fanúšikom, k dosiahnuťiu! 



Felicidades / Blahoželáme 

Ya tiene / Už má 

24 de Julio de 2013 nuestra Vicky en Twitter: / 24. júla 2013 naša Vicky na Twitteri: 


Jasné, budeme robiť twitcam k dosiahnutiu 200.000 následovníkov, chcem a veľmi!