pondelok 25. júna 2012

El papel más importante de Omar Fayad ¡ser padre!

Najdôležitejšia úloha Omara Fayad byť otcom! 



Fecha de nacimiento: 26 de agosto de 1962
Edad: 49 años 
Esposa: Victoria Ruffo 
Hijos: Victoria y Anuard de 7 años y José Eduardo 20 años

¿Para Omar Fayad, qué significa ser papá?
Ser papá es la experiencia más maravillosa que podemos sentir,  no hay palabras para describir lo que se siente tenerlos entre tus abrazos. Personalmente es los más especial que he sentido en mi vida y el momento más increíble que me pudo sucedes, yo creo que ninguna otra satisfacción te produce ese sentimiento. 
Ser padre es una gran responsabilidad, no nada más implica tenerlos, implica quererlos, cuidarles, enseñarles e infundirles valores, que obtengan conocimiento. 

Para personas como nosotros, mi esposa y yo, padres de Victoria, Anuard y José Eduardo, es un poco complicado porque tenemos una gran responsabilidad pública, de mi parte con la política y mi mujer con la actuación, son actividades que se parecen mucho, siempre están sujetas al escrutinio público, pero somos seres humanos como cualquiera, somos una familia, siempre estamos al pendiente de ellos dentro y fuera de la escuela, dentro y fuera de la casa, queremos que vivan en un ambiente de convivencia, siempre enfundándoles valores, respeto y también que sean niños, que jueguen y se diviertan. 

¿Cuál es la primera preocupación que te han dado tus hijos? 
La primera fue recién nacidos, no dormía pensando en que iban a dejar de respirar, era una cosa horrible, llegue a comprar un sensor para saber si respiraban de noche, porque además lees tantos cosas que te sugestiones y yo los veía tan indefensos, tan chiquitos que me preocupada bastante. 
En el caso de José Eduardo, a sus 20 años ya son otro tipo de preocupaciones, como que fuera bien en la escuela, procurado que no fuera a caer en manos de malos amistades o en dorgas y problemas que a esa edad caulquier joven siempre esta susceptible a caer. 

¿Cuándo te enteraste que ibas a ser papá? 
Fue un día mis especial porque era 24 de deciembre del año 2003, mi esposa y yo compramos una prueba de embarazo casera y saliá positiva, ya teníamos las ganas de ser papás y me va dando la sorpresa como a eso de las 8 de la noche y es una sensación increíble. El encargado de anunciarlo a la familia fue José Eduardo, en la cena se paró de la mesa y a nuestros familiares les dio la sorpresa. 

¿Desearías tener más hijos? 
Por supuesto que sí, me encantan lo niños, faltaría convencer a Victoria ya que ella se siente plena como madre hasta este momento. 

¿Qué les recomendarías a los jóvenes que apenas inician está etapa? 
Primero que nada que no tengan miedo, que le echen ganas, estoy seguro que finalmente se darán cuenta de que es una experiencia maravillosa. 

Preklad: 

Dátum narodenia: 26. augusta 1962
Vek: 49 rokov
Manželka: Victoria Ruffo
Deti: Victoria a Anuardo 7 rokov a José Eduardo 20 rokov 

Čo to znamená byť otcom pre Omara Fayad? 
Byť otcom je najúžesnejšia skúsenosť, ako sa cítim, niet slov, ktoré to popisujú, aké to je mať vo svojom objatí. Osobne je to najzvláštnejšie, čo som kedy cítil v mojom živote a najneuveriteľnejší moment čo sa mne mohol stať, myslím, že žiadna iná spokojnosť nevytvorí taký pocit.
Byť otcom je veľká zodpovednosť, znamená nič viac ako zahŕňať ich, láskou, starať sa, učiť a všetepovať hodnoty k získaniu znalostí. 

Pre ľudí ako sme my, moja manželka a ja, rodičia Victorie, Anuarda a Josého Edurda, je to trochu komplikované, máme verejnú zodpovednosť z mojej strany k politike a moja žena s výkonom, sú aktivity podobné veľmi, vždy podliehajú verejnej kontrole, ale sme ľudia ako ostatní, sme rodina, sme vždy na pozore, v rámci a mimo školy, vrámci a mimo domova, chceme žiť koexistenčnej atmosfére, vždy zabalené do hodnôt, rešpektov a tiež aj k deťom, k hre a zábave. 

Čo je na prvom mieste čo by ste dali vašim deťom?  
Prvý boli novorodenci, nespal som v domnení, že prestanú dýchať, to bolo hrozné, kúpili sme senzor, aby sme vedeli či dýchajú aj v noci, pretože okrem toho, že som prečítal o tom veľa vecí, pozeral som tak bezmocne, na tak malé, že strach som mal veľký. 
V prípade Josého Eduarda a jeho 20 rokov sú ďalšie tipy obáv, aby bolo dobre v škole, nepadnúť do rúk zlých priateľov alebo drog a problémy v takomto mladom veku je vždy citlivé klesnúť.

Kedy ste zistili, že budete otcom?
Bol to môj špeciálny deň, pretože to bol 24. december v roku 2003, moja žena a ja sme si kúpili domáci tehotenský test a bol pozitívny, tam sme mali túžbu byť rodičmi a pre mňa to je prekvapenie ako asi pre 8 rokmi v noci je to neuveriteľný pocit. Správca oznámiť to rodine bol José Eduardo, stál pri jedálenskom stole a naše rodiny dostali prekvapenie. 

Priali by ste si viac detí? 
Samozrejme, že áno, mám rád deti, chýba presvedčiť Victoriu, pretože cíti sa plná ako matka a je to ďaleko. 

Čo by ste odporučili mladým ľuďom, ktorí sú na začiatku etapy? 
V prvom rade sa nemusíte báť, že idete vpred, som si istý, že že oni si nakoniec uvedomia, že je to úžasný zážitok. 
























streda 20. júna 2012

Verónica Castro podría quitarle papel a Victoria Ruffo

Verónica Castro môže vziať papiere Victorie Ruffo 



Para la nueva novela de José Alberto Castro, que séra el refrito de "Corona de Lagrimas", originalmente se manejaba el nombre de Victoria Ruffo para el personaje protagónico, sin embargo, la producción podría inclinarse por Verónica Castro para interpretar el rol. 
Para el protagónico joven se escucha fuerte el nombre de Erick Elías, entonces Mane de la Parra y Osvaldo de León, aunque hace unas semanas se decía que podía ser Poncho Herrera. 
La ultima novela en la que trabajaron los hermanos Castro fue "Los exitosos Pérez" en el 2009. 

Preklad: 

Pre nový román Josého Alberta Castro, ktorý bude remake "Corona de Lagrimas", pôvodne bežalo meno Victorie Ruffo pre hlavnú úlohu, avšak výroba môže byť naklonená Verónice Castro pre interpretáciu roly. 
Pre mladého hrdinu je počuť silné meno Erick Elías, potom Mane de la Parra a Osvaldo de León, aj keď pre niekoľkými týždňami bolo povedané, aby bol  aj Poncho Herrera. 
Posledný román, na ktorom súrodenci Castro pracovali bol "Los exitosos Pérez" v roku 2009. 



nedeľa 17. júna 2012

Omar Fayad - Día del padre

Omar Fayad - Deň otcov 



Deseamos el  Sr. Omar un dia del padre muy feliz! 
Nuestra Vicky en Twitter: 

Prajeme pánovi Omarovi šťastný deň otcov! 
Naša Vicky na Twitteri:

victoria ruffo @victoriaruffo31 
Šťastný deň otcov! Omar ľúbime ťa!

victoria ruffo @victoriaruffo31 
Milujem ťa otec! Vždy budeš so mnou!

Omar y sus hijos Anuar y Vikicita
Omar a jeho deti Anuar a Vikicita




Nuestra Vicky y su padre 
Aunque es en cielo, siempre lo hará con de su hija Vicky!
Naša Vicky a jej otec
Hoci je v nebi, bude vždy so svojou dcérou Vicky!















piatok 15. júna 2012

La mera mera la mami de nuestra Vicky esta bien

La mera mera mamička našej Vicky je v poriadku




La madre de Victoria Ruffo es en el hospital pues sufrió una caída. Pero, afortunadamente la mera mera esta bien. Es esto confirmado, de nuestra Vicky en Twitter:  


Gracias a Dios y gracias a Virgencita que la mera mera esta bien! 

Matka Victorie Ruffo je v nemocnici pretože utrpela pád. Ale, našťastie la mera mera je v poriadku. Je to potvrdené, našou Vicky na Twitteri:

victoria ruffo @victoriaruffo31
ahoj.moja mera mera je super v poriadku vďaka Bohu! JEJ PÁD BOL DŇA 2. JÚNA. NIE AKO VČERA ZAZNAMENALI NIEKTORÉ MÉDIA. 

victoria ruffo @victoriaruffo31
Vďaka Bohu la mera mera, moja drahá matka je v poriadku!!ďakujem za vaše modlitby a lásku, milujem ťa a navždy! Bozky 

Vďaka Bohu a vďaka Panne Márii, že la mera mera je v poriadku! 






pondelok 11. júna 2012

Victoria Ruffo llorára nuevamente por sus hijos en telenovela

Victoria Ruffo bude znova plakať pre svoje deti v telenovele 



Original artículo: http://masquetelenovelas.blogspot.com/2012/06/victoria-ruffo-llorara-nuevamente-por.html

Výrobca José Alberto Castro už vie kto bude protagonistkou novej telenovely "Corona de lágrimas" a nikto iný ako Victoria Ruffo, ktorá hrala ("Triunfo del amor"). To bol jeden z dôvodov, prečo bola herečka vybratá hrať v "Amores verdaderos" povedal producent Nicandro Díaz v rádiovom programe "Fórmula Espectacular" 
V tejto melodráme bude Victoria Ruffo trpieť pre svoje deti, pretože v histórii sa bude zrelá žena snažiť udržať svoju rodinu pokope. 
"Corona de lágrimas" bude vydaná pre televízny program v Mexiku, El Canal de las Estrellas.  

štvrtok 7. júna 2012

Victoria Ruffo estelarizáda la nueva versión de Corona De Lagrimas

Victoria Ruffo hviezdou novej verzie "Corona De Lagrimas"




Victoria Ruffo bola vybraná, aby hrala v novej verzii telenovely "Corona De Lagrimas," ako to bolo oznámené v rozhlasovom programe Formula Espectacular. 
Mexická herečka bude hrať úlohu, ktorú pôvodne hrala Prudencia Griffel v roku 1965 spolu s Enriquem del Castillo a Jorgem Lavatom.
Meno Ana Martín sa objavilo na výrobu románu, ale producent José Alberto Castro sa na koniec rozhodol dať hlavnú úlohu Victorie Ruffo pre jej schopnosť smútiť s ľahkosťou.
Ďalšie meno, ktoré sa pripojí k obsadeniu je Poncho Herrera, ale herec má väčší záujem v jeho filmovej kariére, a ktorý môže rozhodnúť o páre Victorie. 

streda 6. júna 2012

Victoria Ruffo celebró su "Dia Internacional" con sus fans

Victoria Ruffo konanie jej "Medzinárodného dňa" s jej fanúšikmi




Dňa 2. júna 2012 sa konal Medzinárodný deň Victorie Ruffo, vzdali jej hold, ktorý jej dali jej fanúšikovia a tento deň bol len jej v mene. 
Fanúšikovia z celého sveta sa zišli, aby chvíľu boli zo svojou obľúbenou herečkou na tento vybraný deň. 
Fanúšikovia herečky vybrali 2. júna, pretože podľa niektorých zdrojov bolo výsledkom číslo 2, ktoré bolo najbližšie k dátumu narodenín herečky, ktoré sa konali 31. mája 2012. 
Samozrejme, že túto oslavu si nenechala ani ujsť jej sestra Gaby Ruffo, ktorá vyjadrila hlbokú pýchu k herečke a povedala, že nie je nič lepšie, ako uznanie verejnosťou. 
Medzinárodný deň sa už koná 4 roky v krajinách ako je Venezuela, Kolumbia, Brazília, USA, Mexiko, Peru a Ekvádor. 

"Realmente se lo merecen. Nuestra Vicky. Es la mejor del mundo."
"Naozaj si to zaslúži. Naša Vicky. Je najlepšia na svete."



utorok 5. júna 2012

Fotos - Trayectoria de Victoria Ruffo

Fotky - Cesta Victorie Ruffo 



 
La primera telenovela de Victoria Ruffo 
en 1980 fue Conflictos de un médico
Prvá telenovela Victorie Ruffo 
v roku 1980 bola "Conflicto de un médico"
Al rojo vivo tembién fue de 1980, 
donde interpretó a Pilar Álvarez
"Ale rojo vivo" tiež v roku 1980, 
kde hrala Pilar Álvarez
Quiéreme siempre llegó en 1981
"Quiéreme siempre llegó v roku 1981
Realizó aquí el papel de Julia
Hrala tam úlohu Julie
En 1982 fue Grisel en En busca del paraíso
V roku 1982 bola Grisel v "En busca del paraiso

Se convirtió en Natalie Ramírez en 1983
Sa stala Natalie Ramírez v roku 1983
En el melodrama La fiera
V melodráme "La fiera"


En 1985 protagonizó Juana Iris
V roku 1985 v úlohe Juana Iris



Compartió créditos con Juan Ferrera en 1987
Zdieľala úlohu s Juan  Ferrera v roku 1987 
En Victoria
Vo "Victorii"
La gran oportunidad de ser María López le llegó en 1989
Veľká príležitosť byť Maria López prišla v roku 1989


La telenovela Simplemente  María
V telenovele "Simplemente Maria"
Sus galanes eran Jaime Garza y Manuel Saval
Jej nápadníci Jaime Garza a Manuel Saval

Se convirtió en Cristina Aranda en 1993
Sa stala Cristina Aranda v roku 1993
La telenovela fue Capricho
V telenovele Capricho
Compartió créditos con Humberto Zurita
Zdieľala úlohu s Humberto Zurita
En la telenovela Pobre niña rica
V telenovele "Pobre niña rica"

También estuvo en más de ocho obras de teatro
Tiež bola vo viac ako obrazových hrách


Vivo por Elena fue en 1998
"Vivo por Elena" bola v roku 1998

Al aldo de Saúl Lisazo
Po boku Saúl Lasazo
Personificó a Cristina Álvarez Rivas de Rivero en la telenovela Abrázame muy fuerte
en el 2000
V úlohe Cristina Álvarez Rivas de Rivero v telenovele "Abrázame muy fuerte"
v roku 2000

con César Évora
s César Évora
con Osvaldo Ríos
s Osvaldo Ríos 
La madrastra sorprendió a todas en el 2005
"La Madrastra" prekvapenie všetkých v roku 2005


Ella fue María Fernández Acuña
Bola ako María Fernández Acuña
En el 2007 realiza en Miami la telenovela Victoria para Telemundo
V roku 2007 sa realizovala v Miami telenovela "Victoria" pre Telemundo
 con Arturo Peniche
s Arturo Peniche



con Mauricio Ochmann
En el 2008 en la telenovela En Nombre del Amor
como Macarena Espinoza de los Monteros
V roku 2008 v telenovele "En Nombre del Amor"
ako Macarena Espinoza de los Monteros 



En el 2010 - 2011 en la telenovela Triunfo del Amor
como Victoria Sandoval
V roku 2010 - 2011 v telenovele "Triunfo del Amor"
ako Victoria Sandoval